NIEUW:  IJS + TOPPINGS!!

Bij ZONNIG weer brengt Het Chocolade Atelier ITALIAANS IJS + 22 TOPPINGS voor u mee! Komt dat zien! HEERLIJK!

VAKANTIE: Het Chocolade Atelier heeft vakantie van 19 april tot en met 26 april.

Extra markt in CENTRUM Schijndel op woensdagmorgen  22 december 8.00 uur -12.30 uur

Op woensdagmorgen 22 december van 8.00 uur - 12.30 uur is er een EXTRA markt in het CENTRUM van Schijndel!! Het Chocolade Atelier neemt hieraan deel. Op deze manier kunt u toch nog uw verse Kerstinkopen doen. (Reden: de afgelaste weekmarkt op zaterdag 25 december ivm Kerst)

Kwaliteit met Sinterklaas: vanaf 9 november start onze Sintverkoop!

Vanaf dinsdag 9 november 2021 starten wij met de verkoop van ons mooie Sintchocolade assortiment variërend van luxe 15-vaks bonbon-cadeaudozen tot 8 soorten letters, tot Sintjes met caramel tot gekleurde chocolade (bootjes, paardjes en caramelpietjes) en suikervrij. En nog veel meer! U kunt al onze Sint-artikelen op onze website vinden, compleet met foto en prijs onder "Bestellen". Kom vroeg is ons advies, want OP=OP! 

 

Vakantie: maandag 6 september t/m maandag 27 september 2021

Per 1 juni NIEUWE AKTIE: Bij besteding van 12,50 euro 1 zakje IJSbonbons t.w.v. 4 euro GRATIS !! 

OP = OP. Als de ijsbonbons op zijn, stopt deze aktie.

Per 1 mei staat Het Chocolade Atelier op de weekmarkt in Schijndel! (tegenover de Kaaskoning-winkel)

Groot nieuws!  Vanaf zaterdag 1 mei staat Het Chocolade Atelier op de weekmarkt in Schijndel. Wij staan tegenover de winkel van de Kaaskoning (Hoofdstraat). In een gezellige ambiance brengen wij u onze bonbons, nougat, flikken, repen, IJSbonbons en Italiaans IJS! Ook kunt u bij ons terecht voor leuke en luxe cadeautjes en bonbon-cadeaudoosjes.

Nieuw in het assortiment: heerlijke IJSbonbons en Italiaans IJS!

Vanaf 21 april brengen wij (in de zomermaanden) heerlijke IJSbonbons en Italiaans IJS voor u mee! De IJSbonbons zijn uiteraard van Callebaut chocolade gemaakt. Deze worden ambachtelijk met de hand per stuk gemaakt. Het Italiaanse ijs is naar het recept van 2 Joodse Italianen die ondergedoken zaten in een ijssalon in Helmond in de Tweede Wereldoorlog. Zij riepen bij het maken van hun ijs steeds: IL PRIMO! Dit betekent "het beste van het allerbeste!". Nu wordt dit ijs u aangeboden in handige cups van 140 ml. mét dekseltje, zodat u de ijscup altijd thuis weer terug in de diepvries kunt zetten. Handig en hygiënisch! Lekker makkelijk! Dit ijs is voor feesten of evenementen ook in grotere hoeveelheden/bakken verkrijgbaar.

PASEN komt eraan!

GOEDE KWALITEIT CHOCOLADE PASEN! WIJBOSCH-SCHIJNDEL-DEN DUNGEN. Onze foodtruck is weer volgeladen met de heerlijkste PAASchocolade - komt dat zien !!! Ruime keuze bonbonpaaseitjes, diverse leuke paashazen voor jong en oud (meisjes-, voetbal- en skippyhazen!) en heerlijke Paasbonbons met leuk Paasopdruk. Alles van de beste kwaliteit Belgische Callebaut chocolade. OP = OP !

Wanneer weer aanwezig op de markten? 

Van dinsdag 9 februari tot en met vrijdag 12 februari 2021 staan wij NIET op onze marktplaatsen in verband met de slechte weersomstandigheden. VANAF DINSDAG 16 FEBRUARI hopen wij weer ons normale marktschema op te pakken, mits het weer het toelaat. Wij hopen u dan weer te mogen begroeten!  Warme groet, Het chocolade Atelier.

Onze markten zijn:

Dinsdag             13.30 - 17.30 uur                  Shared Space Plein Wijbosch

Woensdag        13.30 - 17.30 uur                   Steeg evenemententerrein Schijndel

Vrijdag               10.30 - 13.00 uur                   Plein voor Litserborg Den Dungen

Het Chocolade Atelier - open voor bestellingen en thuisbezorgen !!

U kunt uw bestelling online doen via deze website, maar ook telefonisch of per mail doorgeven. Wij zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd, uiteraard volgens de huidige RIVM-richtlijnen. TELEFOON: 06-13549112 - MAIL: info@hetchocoladeatelier.nl

Op deze manier kunnen wij u toch van onze heerlijke luxe Callebaut Chocolade voorzien.  Zoals u wellicht weet, zijn wij wegens een blessure sinds half december 2020  helaas niet in de gelegenheid geweest om onze marktstandplaatsen in te nemen. Zodra dit weer kan, zullen wij dat hier berichten. Wij hopen u dan weer te mogen begroeten. Warme groet, Het Chocolate Atelier. 

 

Nieuws 14 december 2020 - Rutte/Coronavirus: Wij blijven open.

Helaas is het kabinet genoodzaakt de regels nog verder aan te scherpen. Heel vervelend voor iedereen en voor alle winkeliers die dicht moeten... Op de markt bij Het Chocolade Atelier kunt u op een veilige manier wat gezelligheid in huis halen, wij staan graag voor u klaar. Graag willen wij iedereen veel succes wensen in deze moeilijke tijden. Eens zal er een lichtpuntje komen...houd moed!

LET OP: Bestel uw Kerstbonbons, kerstmanlaarsjes met bonbons en grote kerstkransen op tijd !! 

LET OP: in verband met KERST raden wij u aan om uw Kerstchocolade zo snel mogelijk te bestellen, want: OP = OP!. Op onze website en in onze kraam vindt u welke artikelen op dit moment beschikbaar zijn. Wanneer wij nieuwe artikelen binnenkrijgen, zullen wij zo spoedig mogelijk hiervan foto's op onze website plaatsen. De eerste KERSTbonbons zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande DINSDAG 1 DECEMBER.  Alle verse chocolade blijft zeker tot half januari goed, mits droog en tussen 12-20 graden bewaard, dus bestel op tijd! Wij staan graag voor u klaar.  

Vanaf vandaag 24 november 2020 start verkoop heerlijke Kerstbonbons!

Ja, ja, ze zijn er! Overheerlijke kerstbonbons vanaf nu in ons assortiment. We gaan de komende weken steeds meer Kerstbonbons en grote Kerstkransen van 11 cm toevoegen aan onze producten. Uiteraard hebben we ook onze giftboxes van de Diamond Collection, altijd leuk om te geven....of om zelf van te genieten natuurlijk! Voor alles geldt: OP = OP. Dus kom op tijd, want alle Kerstchocolade blijft toch tot half januari goed. 

Nieuwe standplaats in Den Dungen! - vanaf 16 oktober elke vrijdag

Vanaf vrijdag 16 oktober staat Het Chocolade Atelier elke vrijdag van 10.30 uur - 14.30 uur op het parkeerterrein bij De Litserborg in Den Dungen (vlakbij/na de kerk van Den Dungen).  Altijd leuk als u bij iemand op bezoek gaat in De Litserborg, kunt u gelijk bij ons een leuk cadeautje meenemen!

2 nieuwe producten bij Het Chocolade Atelier: Diamond Collection bonbons (modern, trendy) en Hot Chocolate spoons XL - lekker warm voor het najaar! - vanaf dinsdag 13 oktober verkrijgbaar

Komt dat zien in onze kraam! Mooie kleurige trendy bonbons in diamantvorm en in maar liefst 10 verrassende smaken! Van anijs tot drop tot yoghurt-framboos, verkrijgbaar in onze mooie gift-box van de Diamond Collection! Enkele soorten zijn ook los verkrijgbaar. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Daarnaast voor het koude najaar: Hot Chocolate Spoons XL in 11 heerlijke smaken - lekker warm! De smaken variëren van hazelnoot tot amaretto tot marshmallow tot mocca of tiramisu! Komt dat zien!  Beide producten vindt u Vanaf dinsdag 13 oktober a.s. in onze kraam!

Nieuwe vaste standplaats voor Het Chocolade Atelier in Wijbosch! -  vanaf  21 juli elke dinsdag

Goed nieuws voor de mensen uit Wijbosch en omstreken, Het Chocolade Atelier heeft een vaste vergunning gekregen voor het Shared Space plein in Wijbosch voor alle dinsdagmiddagen van 13.00 - 17.00 uur! Deze vergunning gaat in per dinsdag 21 juli, dus woensdagmiddag 15 juli staan wij gewoon op dezelfde plek op het Shared Space plein. U bent wederom van harte welkom!

Kermis Schijndel - wijziging locatie van De Steeg naar Wijbosch - Shared Space

In verband met de Kermis in Schijndel, kan Het Chocolade Atelier 2 weken haar standplaats niet innemen op de woensdagmiddagen op De Steeg. Goed nieuws voor de mensen in Wijbosch! Het Chocolade Atelier komt naar u toe deze zomer! En wel op woensdagmiddag 8 juli en woensdagmiddag 15 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gerust even kijken.

Goed nieuws: vanaf aanstaande woensdag 13 mei staan wij weer op De Steeg in Schijndel voor u klaar!

Vanaf aanstaande woensdag 13 mei zullen wij ons vertrouwde plekje weer innemen op De Steeg in Schijndel! Wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen om u een extra mooi assortiment te kunnen presenteren! Alles uiteraard in aangepaste vorm voor ieders veiligheid. U bent weer van harte welkom, bij ons op De Steeg.