Nieuws

Kermis Schijndel - wijziging locatie van De Steeg naar Wijbosch - Shared Space

In verband met de Kermis in Schijndel, kan Het Chocolade Atelier 2 weken haar standplaats niet innemen op de woensdagmiddagen op De Steeg. Goed nieuws voor de mensen in Wijbosch! Het Chocolade Atelier komt naar u toe deze zomer! En wel op woensdagmiddag 8 juli en woensdagmiddag 15 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gerust even kijken.

Weer een nieuwe standplaats erbij voor Het Chocolade Atelier!

Vanaf 7 augustus aanstaande vindt u Het Chocolade Atelier voortaan ook elke vrijdagmiddag van 13.00 uur  tot 17.00 uur in Sint Oedenrode, op het parkeerterrein bij de Jumbo op de Kienehoef, aan de Pieter Christiaanstraat. Steeds meer mensen weten Het Chocolade Atelier te vinden! Natuurlijk blijven wij ook onze andere vaste standplaatsen trouw bezoeken, op de maandagmiddag op het parkeerterrein bij de Jumbo in het centrum van Veghel en op de woensdagmiddag op De Steeg in Schijndel. U bent van harte welkom!

Nieuwe standplaats in Veghel op de maandagmiddagen - vanaf 8 juni 2020

Het Chocolade Atelier gaat haar activiteiten uitbreiden! Vanaf 8 juni vindt u ons op alle maandagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 uur op het parkeerterrein bij de Jumbo in het centrum van Veghel, Leo van der Weijdenstraat. Dan zijn er nóg meer mensen die van onze heerlijke chocolade, nougat en koek kunnen genieten... Uiteraard blijven wij ook elke woensdag De Steeg in Schijndel bezoeken.

Goed nieuws: vanaf aanstaande woensdag 13 mei staan wij weer op De Steeg in Schijndel voor u klaar!

Vanaf aanstaande woensdag 13 mei zullen wij ons vertrouwde plekje weer innemen op De Steeg in Schijndel! Wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen om u een extra mooi assortiment te kunnen presenteren! Alles uiteraard in aangepaste vorm voor ieders veiligheid. U bent weer van harte welkom, bij ons op De Steeg.