Nieuws

Nieuwe vaste standplaats voor Het Chocolade Atelier in Wijbosch! -  vanaf  21 juli elke dinsdag

Goed nieuws voor de mensen uit Wijbosch en omstreken, Het Chocolade Atelier heeft een vaste vergunning gekregen voor het Shared Space plein in Wijbosch voor alle dinsdagmiddagen van 13.00 - 17.00 uur! Deze vergunning gaat in per dinsdag 21 juli, dus woensdagmiddag 15 juli staan wij gewoon op dezelfde plek op het Shared Space plein. U bent wederom van harte welkom!

Kermis Schijndel - wijziging locatie van De Steeg naar Wijbosch - Shared Space

In verband met de Kermis in Schijndel, kan Het Chocolade Atelier 2 weken haar standplaats niet innemen op de woensdagmiddagen op De Steeg. Goed nieuws voor de mensen in Wijbosch! Het Chocolade Atelier komt naar u toe deze zomer! En wel op woensdagmiddag 8 juli en woensdagmiddag 15 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gerust even kijken.

Goed nieuws: vanaf aanstaande woensdag 13 mei staan wij weer op De Steeg in Schijndel voor u klaar!

Vanaf aanstaande woensdag 13 mei zullen wij ons vertrouwde plekje weer innemen op De Steeg in Schijndel! Wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen om u een extra mooi assortiment te kunnen presenteren! Alles uiteraard in aangepaste vorm voor ieders veiligheid. U bent weer van harte welkom, bij ons op De Steeg.