Heerlijke chocolade bonbons, repen, nougat, muffins en luxe cadeautjes...

Hieronder ziet u onze 5 productsoorten. Door op de afbeelding van een productsoort dubbel te klikken, kunt u alle artikelen met afbeelding zien van de productsoort die u gekozen heeft. Leest u ook over onze werkwijze en uw eventuele korting onderaan deze pagina!

Onze werkwijze:

1. Voor alle artikelen geldt: zolang de voorraad strekt. Zodra een artikel niet meer voorradig is, vermelden wij dat.

2. De betaling van uw bestelling gaat met vooruitbetaling via uw bankrekening. U dient het bedrag van uw bestelling over te maken naar de in de bevestiging genoemde bankrekening van Het Chocolade Atelier. Zo beperken wij de betalingskosten en kunnen wij u tegemoet komen in de verzendkosten. Indien u ons mobiel belt of appt, kan de betaling vooruit ook met Tikkie worden voldaan.

3. Wij werken volgens de regels van het RIVM, hygiënisch en op gepaste afstand.  Wij zorgen ervoor dat wij zonder contact bezorgen, door u vooraf te laten betalen en uw bestelling bij de voordeur of hoofdingang te plaatsen en aan te bellen. Daarna houden wij direct 1,50 meter afstand. 

4. Voor  Schijndel gelden GEEN verzendkosten: 

Indien u online via deze site bestelt, betaalt u de verzendkosten samen met uw bestelling vooraf, waarna wij de verzendkosten direct terugstorten op uw rekening. Dit kunnen wij op dit moment helaas niet anders regelen, maar u kunt erop vertrouwen dat dit goed komt!  Indien u ons mobiel belt of appt, kan de betaling vooruit ook met Tikkie voldaan worden, zonder verzendkosten.

5. Voor andere plaatsen dan Schijndel geldt een bijdrage van euro 5,95 in de verzendkosten, ook voor grotere pakketten. Een deel van de verzendkosten nemen wij dan voor onze rekening. Zo hopen wij toch iedereen een heerlijk lichtpuntje te  bieden in deze  tijden...

Het Chocolade Atelier